PAMIS

Takarító Kft.

Teljeskörű minőségi irodatakarítás

PAMIS

Takarító Kft.

5 érv, hogy minket válasszon:

- szakértelem és innováció
- rugalmasság és megbízhatóság
- minőségi tisztítószerek
- modern takarító eszközök
- 50 millió forintig felelősségbiztosítás

PAMIS

Takarító Kft.

Higiéniai termékek beszerzése, és feltöltése:

- Kézmosó szappan
- Kéztörlő papír
- Mosogatószer
- WC papír
- WC illatosító
- Légfrissítő

 

Rólunk

A PAMIS Takarító Kft. teljeskörű irodatakarítást végez Budapesten, és vonzáskörzetében.

Fontos számunkra, hogy a megrendelőink - partnereink részére minőségi takarítási szolgáltatást nyújtsunk, hiszen hosszú távra tervezünk.

Ennek tudatában folyamatosan keressük és alkalmazzuk a legújabb takarítási technikákat, melyekhez az általunk foglalkoztatott takarító munkatársaink szakértelme, és lelkesedése párosul.

Hosszú évek óta állandó takarítókkal dolgozunk, teljes felelősséget vállalunk munkatársainkért, hiszen tudatában vagyunk annak, hogy a takarítói munka bizalmi munkakör.

Munkatársaink rendszeres foglalkozás egészségügyi vizsgálaton vesznek részt, valamint munka és tűzvédelmi oktatásban részesülnek, illetve legális foglalkoztatás keretein belül takarítanak, a hatályos törvényi szabályozásnak megfelelően.

Az iroda takarítási tevékenységünk ellátásához minőségi, biztonsági adatlappal rendelkező tisztítószereket, valamint korszerű takarító eszközöket használunk.

Ha Ön nem a hagyományos tisztítószerekkel való iroda takarítást, hanem a zöld - környezetbarát takarítást kéri az iroda - irodaház takarításához, illetve az irodájuk tagja a zöld iroda programnak, úgy környezetbarát, többnyire vegyszermentes növényi alapú  tisztítószereket használunk.

A hulladékok gyűjtését szelektív módon oldjuk meg.

 

 

 

 Kedvező árat szeretne? Kérjen tőlünk árajánlatot! 

JoomShaper

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.