PAMIS

Takarító Kft.

Teljeskörű minőségi irodatakarítás

PAMIS

Takarító Kft.

5 érv, hogy minket válasszon:

- szakértelem és innováció
- rugalmasság és megbízhatóság
- minőségi tisztítószerek
- modern takarító eszközök
- 50 millió forintig felelősségbiztosítás

PAMIS

Takarító Kft.

Higiéniai termékek beszerzése, és feltöltése:

- Kézmosó szappan
- Kéztörlő papír
- Mosogatószer
- WC papír
- WC illatosító
- Légfrissítő

 

 Takarítócégünk referenciái az alábbi elérhetőségen tekinthető meg, a teljesség igénye nélkül:

 

REFERENCIÁINK

 

 

Az IMEDIA Kft. már lassan 4. éve az ügyfelünk. 15 éve vannak jelen a piacon, sajtó- és médiafigyeléssel fogalkoznak. Egyik munkatársukkal beszélgettünk.

Mit is takar pontosan a sajtó- és médiafigyelés?

Van a nyomtatott sajtó, a rádió, a tv illetve az internet. Ügyfeleink kérésére szemlézzük a Facebook, Twitter és blog oldalakat is. A megrendelőink elsősorban nagy cégek, akiknek egyszerűen nincs arra kapacitása, hogy egyszerre figyeljenek több forrást is, és ebből minden reggelre egy komplett figyelést összeállítsanak. Tehát gyakorlatilag a cégek keze alá dolgozunk. Minden reggel kapnak egy sajtószemlét, ebből dolgoznak a kommunikációs osztályok, PR szakemberek.
Hogyan merült fel, hogy új céget keressetek?

Annak idején úgy érezte a vezetőség, hogy csökkent az előző cég takarítási színvonala, váltani kell. Három helyről kértünk be árajánlatot, a Pamis volt az egyik legmeggyőzőbb, de természetesen az ár is korrekt volt. Benne volt a havidíjban az éves nagytakarítás is, és ez egy döntő tényező volt számunkra. Végül is úgy mentünk neki az egésznek, hogy ha mégsem lesz jó, akkor bármikor tudunk cserélni.

Bízunk benne, hogy minket nem kell majd lecserélni. :) Mennyire vagytok elégetettek kolléganőnkkel?

Erika már nagyon régóta jár hozzánk. Meg tudjuk beszélni, hogy mikor jöjjön, mit, mikor és hogy takarítson. Olyan a munkakapcsolatunk, hogy meg tudjuk beszélni az esetleges problémákat. Elégedettek vagyunk, igen.

Imedia Kft.
www.imedia.hu

 

 

 

 __________________________________________________________________________

 Kedvező árat szeretne? Kérjen tőlünk árajánlatot! 

__________________________________________________________________________ 

 

 

TOVÁBBI REFERENCIÁINK:

 

____________________________________________________________________________

 

 IRODA

_____________________________________________________________________________

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 _________________________________________________________________________________

 

 TÁRSASHÁZ

 _________________________________________________________________________________

 

  

I. kerület: Csap utca

II. kerület: Ruszti út

XI. kerület: Sáfrány utca

XII. kerület: Bartha utca, Kék golyó utca

XIV. kerület: Beckó utca, Várna utca, Fogarasi utca 

 

Budapest, Zápor utca 

A Budapesten található Zápor utca egyik tízemeletes társasházában mi végezzük a takarítási feladatokat.

Az éves nagytakarításokat gépekkel szoktuk csinálni. Kifejezetten igénylik ezek az előregedett burkolatok. Minden alkalommal sikerül elérnünk, hogy egy kicsit jobb állapotba kerüljenek. Nagy mennyiségű szennyeződés rakódott le rá az évtizedek alatt, de egyre jobban halványul, és mindig egy kicsivel világosabb lesz. Ezt eddig csak kézi eszközökkel próbálták meg eltávolítani.

A takarítógépeket korábban inkább az ipari takarításban használtuk, viszont most már lett annyi tapasztalatunk, hogy kisebb területeken is bevethessük őket, úgymint lépcsőházakban és folyosókon. Nagyon jó eredeményt tudunk elérni velük!

A fent említett társasházban, mikor megérkeztünk, épp felújítás alatt állt a csővezeték-hálózat. Rengeteg port, kosz került a kövezetre a munkálatok során.

Egy alapos nagytakarítás azért is fontos, mivel így könnyebb dolgunk lesz a napi takarításokkor. Sokkal könnyebb fenntartani a tisztaságot.

A lakók visszatérően megdicsérnek minket, örülnek annak, hogy váltás történt a takarításban. Úgy hallottuk, sokkal hatékonyabbak vagyunk, mint az elődeink. Ami nem is meglepő, hiszen a lépcsőházi takarítást sokszor nem profi szakemberek végzik, hanem elvállalja egy lakó, vagy felvesznek rá egy ismeretlen, utcáról beesett embert, aki nem igazán ért hozzá. Az esetek többségében az a tapasztalat, hogy az illető felmaszatolja a kövezetet vagy leönti hipóval. Kicsit vizes lesz a kő, érződik a tisztítószer illata... de nem lesz valóban tiszta. Arról nem is beszélve, hogy a modern tisztítószerek már messze meghaladják a hipó hatékonyságát.

Így az évek során mindig maradt egy kis szennyeződés, ami mára szépen felhalmozódott; a gépekkel történő takarítással pedig szép lassan feljött. Bár a burkolat igen régi, mégis egyre szebb, ahogy dolgozunk vele. Sőt, még a földszinten található mészkőnek és a lépcsőházi linóleumnak is tudtunk egy kis plusz fényt adni! Gépeink gyémánttal vannak átitatva, amelyeknek kiváló polírozó hatása van.

A lakóknak pedig külön öröm, hogy immár szebb, tisztább körülmények között lehetnek nap mint nap. 

 

Kedvező árat szeretne? Kérjen tőlünk árajánlatot! 

JoomShaper

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.