Makulátlan tiszta Terület Kft.

Lassan 15. éve vagyunk jelen a takarítóiparban. Az egész valójában kényszerpályaként indult, viszont az én hozzállásom mindenhez az, hogy ha már csinálok valamit, akkor azt a lehető legjobban akarom csinálni.

Sok olyan feladattal találkoztam, amit sajnos nem tudtam megoldani, így jött a felismerés, hogy keveset tudok a takarításról, ezért elkezdtem képezni magam. Természetesen mára több bizonyítvánnyal rendelkezem, többek között OKJ-s takarító, Felület Specialista oklevéllel és Tisztítás-Technológiai Szolgálatvezető bizonyítvánnyal.

Gyakran előfordul, hogy olyan kollégákkal hoz össze a sors, akiknél látom, hogy csak azért csinálják a takarítási szakmát, mert sajnos éppen nincs más. Velük a legtöbb esetben nagyon rövidre sikerül a kapcsolatunk a szakmai kapcsolatunk. Én inkább azokat a kollégákat keresem, akik látják, hogy itt sok mindent lehet csinálni és nagyon sokat lehet fejlődni, aminek van értelme. Megrendelőink rendszerint ezt meg is köszönik, mivel látják, hogy hozzáértéssel, jószándékkal állunk neki a dolgoknak, munkának. Nem csak úgy, hogy becammogunk a munkahelyre, majd nézzük az órát, hogy vajon mikor lesz már vége, hanem szívvel-lélekkel igyekszünk csinálni az egészet.

Ennek kapcsán szereném megemlíteni, cégünk folyamatosan keres új lelkes kollegát, legfőképpen takarítás feladatokra, de mivel ez a szakma nagyon sokrétű, ezért a feladatok sokszínűsége szinte végtelen számú, amit és az Európa szinten versenyképes bérezést is a személyes megbeszélésünk során fogunk tisztázni.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeink egyikén tudnak:

web: http://makulatlan.hu/karrier.html

mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

mobil: +36 70 944 3442

www.makulatlan.hu

 

Kedvező árat szeretne? Kérjen tőlünk árajánlatot! 

JoomShaper

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.